Uitdagend puzzelwerk

Vanuit Finance verzorgen we dan ook niet alleen de financiële administratie en betalingen, maar houden we ook de besturingsvariabelen nauwlettend in de gaten. Wij vragen ons continu af hoe we de beheerskosten zo laag mogelijk kunnen houden, zonder aan kwaliteit in te boeten. Door onze betrouwbare financiële rapportages kunnen er strategische keuzes gemaakt worden. We spelen een belangrijke rol bij de premiecalculatie en denken mee over hoe we de premies stabiel kunnen houden. En hoe we met alle verschillende afspraken de premie eerlijk kunnen houden voor iedereen. Uitdagende puzzels, waarbij we niet alleen intern veel samenwerken, bijvoorbeeld met Zorg en Commercie, maar ook buiten onze muren in de gaten houden wat er gebeurt.

Bijdragen aan iets wat iedereen raakt

Als financial bij de een na grootste zorgverzekeraar van Nederland heb je invloed op de zorg. Dagelijks draag je bij aan betaalbare zorg.Iets wat iedereen in Nederland raakt. Zo schuiven we maandelijks aan bij Zorgverzekeraars Nederland om mee te denken over allerlei onderwerpen. En zo kan het zomaar zijn dat ons werk het Achtuurjournaal haalt. We kijken graag naar de lange termijn, maar hebben ook te maken met de problematiek van alledag. De wereld verandert snel en Coöperatie VGZ moet mee veranderen. Met ruim 4 miljoen klanten en een enorme diversiteit aan contracten en portefeuilles maakt dat ons werk ontzettend complex, en tegelijk ontzettend uitdagend en boeiend!

 

Durven veranderen, durven verbeteren

Dat vraagt wel van ons team dat we niet alleen maar met onze neus in de boeken zitten. Natuurlijk, we zijn cijfermatig sterk, accuraat en hebben diepgaande financiële kennis. Maar om dingen te veranderen en te verbeteren moeten we ons laten zien binnen de organisatie en daar buiten. We moeten de confrontatie aan, initiatief tonen, doorvragen. Ook tegenover mensen die soms meer strepen hebben dan wij. Daarnaast kijken we continu hoe wij of de business, efficiënter kunnen werken. Daarin willen we zo open en transparant mogelijk zijn. Als financial bij Coöperatie VGZ krijg je veel veranderingen voor je kiezen. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel zeer leerzaam. Als je er in mee durft gaan, kun je ook jezelf razendsnel verbeteren!

image-14

En... ben je verrast?

Impact maken op maatschappelijk niveau. Dát is waar het om draait binnen de divisie Finance. Wil jij weten wat Coöperatie VGZ voor jou kan doen? En vice versa? Stuur dan eens een berichtje naar onze recruiter, zij vertelt je er graag meer over.

Sara Al Asady

Sara Al Asady

Corporate Recruiter
06 28 51 83 14

Neem contact met mij op

Gerelateerde vacatures