Een brede blik

Als zorgverzekeraar opereren we in een markt die continu verandert, onder invloed van zowel de politiek, als de publieke opinie. Op vrijwel iedere stap die we zetten, is wet- en regelgeving van toepassing, maar tegelijkertijd moeten we als organisatie wendbaar blijven. Iets waar een zo efficiënt en effectief mogelijke bedrijfsvoering noodzakelijk voor is. En dat is precies waar de stafafdelingen zich vanuit hun expertise hard voor maken. Organisatie breed kijken zij iedere dag weer of wij nog het juiste doen zodat iedereen toegang heeft tot goede gezondheid en zorg.

Ze kijken kritisch naar de toegevoegde waarde van producten en diensten, formuleren beleid en ondersteunen bij de uitvoering. HR zorgt bijvoorbeeld voor de juiste menskracht, Financiën waakt over onze premiestelling en Internal audit houdt ons aan onze eigen normen. Zo zorgen al deze afdelingen dat onze organisatie weloverwogen kan ondernemen, veranderen en vernieuwen!

 

 

 

image-14

En... ben je verrast?

Impact maken op maatschappelijk niveau. Dát is waar het om draait binnen de divisie Staven. Wil jij weten wat Coöperatie VGZ voor jou kan doen? En vice versa? Stuur dan eens een berichtje naar onze recruiter, zij vertelt je er graag meer over.

Kristy Fluit

Kristy Fluit

Corporate Recruiter
06 24 92 53 18

Neem contact met mij op