Werken bij Coöperatie VGZ

Beste bezoeker,

U gebruikt een verouderde browser (Internet Explorer) die wij niet meer ondersteunen.

Wij verzoeken u 1 van onderstaande browsers te gebruiken.

Werken bij Coöperatie VGZ

Waar wij voor staan

workplace

Zorg betaalbaar houden voor de toekomst

Wij geloven in zinnige zorg. Samen met zorgaanbieders werken we daarom aan wat wij noemen zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Dit doen wij iedere dag weer. Samen, voor onze ruim vier miljoen klanten. Met hart voor zinnige zorg laten we zien wat ons aan het hart gaat. Waar wij ons hard voor maken.

workplace

Over Coöperatie VGZ

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Onze collega’s vormen een enthousiaste en gedreven organisatie en werken samen aan zinnige zorg: betere zorg voor patiënten tegen lagere kosten. Elke dag weer.

Wij voeren de zorgverzekering uit voor verschillende merken. Het hoofdmerk is VGZ. Daarnaast bestaan er nog acht andere merken, namelijk: Univé, Zekur, Bewuzt, UMC Zorgverzekering, IZA, IZZ, SZVK en Zorgzaam. In totaal verzekert de coöperatie bijna 4 miljoen klanten. Dit doen we zonder winstoogmerk.

Vertrouwen
Als zorgverzekeraar doen we er alles aan om het vertrouwen dat leden, medewerkers en samenwerkingspartners in ons hebben, waar te maken. We maken prioriteit van financiële integriteit en we zijn ons bewust van de gevoeligheid van de informatie die ons wordt toevertrouwd. Risicobewust handelen is dan ook een basiscompetentie die we van al onze medewerkers vragen. Wat je hiervan merkt in de praktijk? Iedereen die werkzaamheden verricht voor VGZ wordt gescreend en we trainen alle medewerkers op het gebied van privacy, security en risicobewust handelen

workplace

Winning workplace

Wat je belooft, moet je doen. Daar staan we bij Coöperatie VGZ voor en dat wordt gezien. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Favoriete werkgever 2017 in de pensioen- en verzekeringsbranche. En met onze werkplekken sleepten we de Winning Workplace Award 2017 in de wacht.

workplace

VGZ Way of Working

Bevlogen en betrokken medewerkers die met plezier werken aan een gezonder Nederland. Elke dag weer! Dat is wat we willen bereiken met onze VGZ Way of Working (WoW). Dé manier van werken die ervoor zorgt dat medewerkers structuur en duidelijkheid hebben. Tegelijk is de WoW continu in ontwikkeling omdat onze organisatie meebeweegt met de behoefte van onze klanten. Deze manier van werken is gebaseerd op de organisatie filosofieën Lean, Agile en Zelforganisatie.

VGZ Bewuzt IZA VGZ voor de zorg Unive UMC Zekur Zorgzaam SKZV

Ook VGZ doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Een van deze maatregelen is dat er zoveel mogelijk thuis gewerkt wordt. Betekent dit dat wij geen kennismakingsgesprekken meer voeren? Absoluut niet! Vanaf nu vindt de sollicitatieprocedure gewoon via digitale kanalen plaats. Dus heb jij jouw droombaan gezien bij VGZ? Neem dan zeker contact met de collega’s van recruitment op.