Werken bij Coöperatie VGZ

Beste bezoeker,

U gebruikt een verouderde browser (Internet Explorer) die wij niet meer ondersteunen.

Wij verzoeken u 1 van onderstaande browsers te gebruiken.

Werken bij Coöperatie VGZ

Waar wij voor staan

workplace

Zorg betaalbaar houden voor de toekomst

Wij geloven in zinnige zorg. Samen met zorgaanbieders werken we daarom aan wat wij noemen zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Dit doen wij iedere dag weer. Samen, voor onze ruim vier miljoen klanten. Met hart voor zinnige zorg laten we zien wat ons aan het hart gaat. Waar wij ons hard voor maken.

workplace

Over Coöperatie VGZ

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars zonder winstoogmerk van Nederland. Onze collega’s vormen een enthousiaste en gedreven organisatie en werken samen aan zinnige zorg: betere zorg voor patiënten tegen lagere kosten. Elke dag weer.

Wij voeren de zorgverzekering uit voor verschillende merken. Het hoofdmerk is VGZ. Daarnaast bestaan er nog acht andere merken, namelijk: Univé, Zekur, Bewuzt, UMC Zorgverzekering, IZA, IZZ, SZVK en Zorgzaam. In totaal verzekert de coöperatie bijna 4 miljoen klanten. Dit doen we zonder winstoogmerk.


workplace

Winning workplace

Wat je belooft, moet je doen. Daar staan we bij Coöperatie VGZ voor en dat wordt gezien. We zijn niet voor niets uitgeroepen tot Favoriete werkgever 2017 in de pensioen- en verzekeringsbranche. En met onze werkplekken sleepten we de Winning Workplace Award 2017 in de wacht.

workplace

Agile werken

Sneller en meer zichtbare resultaten boeken voor de klant. Dat is wat we bereiken met Agile werken. Een methode waarbij we met kleinere teams, aan kleinere projecten, met kortere doorlooptijden werken. De basis van Agile werken is de klantmissieteams. Het zijn multidisciplinaire teams die uit specialisten van verschillende expertises bestaan. Van content en communicatie tot IT. Samen zijn zij verantwoordelijk voor een concrete klantmissie.

Met hart voor zinnige zorg

VGZ Bewuzt IZA VGZ voor de zorg Unive UMC Zekur Zorgzaam SKZV