Een doelgroepgerichte aanpak

Wij hebben continu onze voelsprieten uitstaan in de markt en vertalen wensen van potentiële en bestaande klanten proposities, premies en diensten als de Mijn-omgeving en de VGZ-app. We bepalen daarnaast per doelgroep wat de belangrijkste boodschap is voor ieder merk, wat we willen vertellen, via welke kanalen en welke campagnes daarbij horen. Vervolgens brengen we dit van papier tot uitvoering. Dat klinkt misschien niet ingewikkeld, maar wat wij doen heeft impact op de hele interne keten binnen Coöperatie VGZ, van Zorginkoop tot en met Klantenservice & Operatie. We werken dan ook samen met alle expertises die we intern hebben en hebben daarnaast ook regelmatig overleg met externe partijen zoals gemeenten, belangengroepen, zorginstellingen en onze strategische partners als Univé, UMC, IZA en stichting IZZ.

Snel schakelen

Als zorgverzekeraar opereren we in een omgeving die verandert. Politieke en wettelijke ontwikkelingen leiden tot verandering van onze proposities. Standaard werkweken met standaard werkzaamheden? Dat kunnen en willen we je dan ook niet beloven. Vraagstukken die iedere dag weer veel van jouw kennis, creativiteit, ondernemerschap en overtuigingskracht vragen wel. Het ene moment brainstorm je met de afdelingen Zorginnovatie en Verkoop over nieuwe manieren van zorgverlening en -vergoeding, het andere moment spar je met een externe partij over wat een nieuw aan te boren doelgroep van ons verlangt of ga je met onze eindklant in gesprek in de vorm van co-creatie.

 

Elkaar en onze merken beter maken

Wat je rol ook is en aan welk merk of project je ook werkt, je maakt bij ons onderdeel uit van een of meerdere multidisciplinaire teams. We hebben een mix aan kwaliteiten die elkaar aanvullen en delen een flinke dosis gedrevenheid en klantgerichtheid. Dat maakt dat we hard kunnen zijn op de inhoud en flinke discussies kunnen voeren om van dromen tot realiteit te komen. We leren van elkaar en maken elkaar beter. Zo werken we samen aan duurzame gezondheidszorg en verbeteren we onze mooie merken, iedere dag weer!

image-14

En... ben je verrast?

Impact maken op maatschappelijk niveau. Dát is waar het om draait binnen de divisie Klant&Merkpartners. Wil jij weten wat Coöperatie VGZ voor jou kan doen? En vice versa? Stuur dan eens een berichtje naar onze recruiter, zij vertelt je er graag meer over.

Kristy Fluit

Kristy Fluit

Corporate Recruiter
06 24 92 53 18

Neem contact met mij op