Een goede en gezonde basis

Voor ons gaat gezond werkgeverschap om het gevoel dat je als mens gezien én gehoord wordt. Dat je de vrijheid krijgt om jouw werk te doen op een manier die het beste bij jou past. Begin je jouw werkdag graag eerder? Of juist later? Samen met jouw teamleden kijken we wat er mogelijk is en maken we duidelijke afspraken. Met als doel: zorgen voor de juiste balans tussen werk en privé.

Je goed voelen, dát is het belangrijkste. Daarom bieden we ondersteuning rondom mentaal welzijn. Van apps die je hierbij kunnen helpen tot persoonlijke coachingstrajecten. Er is veel mogelijk.

De lichamelijke gezondheid van onze medewerkers heeft onze aandacht. We zorgen ervoor dat iedereen bij Coöperatie VGZ een goed ingerichte thuiswerkplek heeft. Ook op kantoor staat dit thema centraal en gaan we hier graag een stapje verder in: van onze rustruimte en gezonde lunch tot de inrichting van onze vergaderplekken. Onze werkomgeving draait om het stimuleren van lichamelijke gezondheid.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Ontwikkeling vinden we erg belangrijk bij VGZ. Want een gezond perspectief hebben, zorgt ervoor dat jij je werk met plezier doet. Hoe jouw pad eruitziet? Dat bepaal je zelf. Je jaarlijkse persoonlijke opleidingsbudget kun je inzetten om trainingen te volgen die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Het aanbod? Dat is breed.

Wil je een stap maken naar een andere functie? Of wil je misschien kennis maken met een andere afdeling in de organisatie? Met onze ontwikkelproeftuinen kun je meelopen op andere afdelingen. Samen met jou kijken we hoe jij wilt groeien. Zo zorgen we met elkaar dat jij bij VGZ altijd goed op je plek zit.

Samenwerken aan zorgvernieuwing en goede, betaalbare zorg

Coöperatie VGZ blijft continu de zorg vernieuwen. Voor iedereen. Het is belangrijker dan ooit. Zodat iedereen die nu (soms te) lang moet wachten, sneller geholpen kan worden. En we in de toekomst ook zeker zijn van goede en betaalbare zorg. Dat is waar we ons bij Coöperatie VGZ voor inzetten. Samen met zorgverleners. Elke dag weer. En dat doen we zonder winstoogmerk. Zo richten we ons helemaal op wat het meest belangrijk is: de gezondheid en zorg van onze leden.

Meer lezen over VGZ als werkgever? Bekijk hier de blogs.

"Een brede blik op de gezondheidszorg"
Lees meer >
"Ontwikkelen betekent dingen minder ingewikkeld maken"
Lees meer >
"De zorg vernieuwen doe je niet alleen"
Lees meer >
Meer verhalen