Samen bewaren we de controle

Als ICT Risk professional houd jij je bezig met de meest uiteenlopende projecten. Van het analyseren van risico’s, het uitwerken van IT-processen tot monitoren of de genomen beheersmaatregelen op de juiste manier worden doorgevoerd. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Om risico’s boven water te krijgen, heb je namelijk andere collega’s nodig. Jij beweegt je dan ook door alle lagen én afdelingen van de organisatie en staat zowel in contact met collega’s uit het werkveld als met de leden vanuit de directie. Met als doel: zorgen dat we als organisatie in controle blijven.

Nieuwe wetgeving & Technische innovaties

image-7

Wat er buiten de muren van VGZ allemaal gebeurt, heeft direct impact op ons werk. Waar je aan kunt denken? Bijvoorbeeld de nieuwe Europese wetgeving genaamd DORA. Een wet die strikte eisen stelt op het gebied van security, om de cyber weerbaarheid voor grote organisaties als VGZ te waarborgen. Hoe verhouden we ons tot een dergelijke wet? Hoe laten we het voor ons werken? En hoe zoeken we tegelijkertijd ook de ruimte binnen de kaders die ons worden gesteld? Naast veranderende wetgeving, zijn het ook de technische innovaties zoals Artificial Intelligence die impact hebben op ons werk. Hoe gaan we om met een tool als ChatGPT? Zetten we het in om nog slimmer te werken? Of zijn de risico’s voor gebruik te groot voor ons als organisatie? Aan jou als ICT Risk professional de taak om te analyseren hoe we met dit soort vraagstukken moeten omgaan.

image-7
image-8

Deel uitmaken van een bevlogen team

image-8

Wat jij mag verwachten van Coöperatie VGZ? Je werkt in een team met collega’s die zich stuk voor stuk verantwoordelijk voelen om hun talenten volop in te zetten voor de zorg. Bij VGZ vertrouwen we op elkaars expertise. Dat geeft de ruimte om projecten vorm te geven op een manier die het beste bij jou past.

En... ben je verrast?

Impact maken op maatschappelijk niveau. Dát is waar het om draait binnen ICT Risk. Wil jij weten wat Coöperatie VGZ voor jou kan doen? En vice versa? Stuur dan eens een berichtje naar onze recruiter, zij vertelt je er graag meer over.

Denise van Beek

Denise van Beek

Corporate Recruiter
06 28 64 26 31

Neem contact met mij op