De ruggengraat van onze organisatie

Wat jij doet, is de basis leggen voor duurzame gezondheidszorg. Bij de IT afdeling (Data Care) werk je aan de technische ruggengraat van onze organisatie. Alles op gebied van software en infrastructuur wordt hier ontwikkeld, beheerd, geïnstalleerd of geïntegreerd. Want IT is verweven in alle onderdelen van de organisatie, voor de interne én externe gebruiker. Bijkomend voordeel, je hoeft er niet helemaal voor naar de Randstad te reizen. Afhankelijk van het team, werk je in Arnhem of Eindhoven.

Integratie open en ‘mijn’ VGZ

image-7

Een platform is altijd in beweging. Er komen nieuwe wensen vanuit de business, functionaliteiten worden toegevoegd en gebruikers vragen om een andere aanpak. Daarom werken we in kleinere multidisciplinaire teams die continu met nieuwe dingen bezig zijn. Zo werkt ons web generiek team aan de basis van de open en de ‘mijn’ omgeving. Zij zorgen dat het platform staat zodat andere teams daarop door kunnen ontwikkelen. En dat x8! Want Coöperatie VGZ bestaat uit acht verschillende merken. Op dit moment is het team bezig met de integratie van de open en ‘mijn’ omgeving. Daarin werken Sitecore ontwikkelaars samen met .NET en Angular developers om de twee omgevingen te integreren. Hoe we dat doen? De ‘mijn’ omgeving is groot en knippen we op in losse blokjes. Zo kunnen we beter aan de verschillende functionaliteiten werken. Ook maken wij het mogelijk om personalisatie en marketing automation toe te gaan passen. Een groot, complex en technisch uitdagend project waar jij zomaar een rol in zou kunnen spelen!

image-7
image-8

Vergoedingen aanvragen

image-8

Vooraf je vergoeding en eigen risico inzien voordat je een behandeling ondergaat. Dat vindt iedereen prettig toch? Daarom heeft één van onze missieteams dit aangepakt. Een belangrijk stuk van de klantreis. Want alles wat je daar doet, is van toegevoegde waarde voor onze verzekerden. Bijvoorbeeld als ze ziek zijn, een dure behandeling moeten ondergaan of iets voor een familielid willen regelen. Daarbij maak je direct impact op de gebruiker. Met een relatief klein team van developers, testers en content specialisten hebben we dit gerealiseerd. De ervaring is persoonlijker geworden en op alle online kanalen uitgerold waaronder de website, app en chatbot. Het unieke aan dit project? Dat we vooraf onze verschillende prototypes getest hebben met een klantpanel. Want oplossingen die door de klant gevalideerd zijn, dat zijn uiteindelijk de beste.

Onze IT-teams

Wat jij mag verwachten van Coöperatie VGZ? Je werkt in een multidisciplinair team samen met vakspecialisten. Jullie hebben veel autonomie waardoor je samen in korte tijd gave dingen neer kunt zetten. Korte sprints zorgen ervoor dat je direct resultaat ziet van je werk en dat je daar weer op door kunt bouwen. Onze collega’s werken daarom vaak in een vast team, zo kun je je helemaal in een onderwerp of techniek verdiepen. Qua tooling volgen we de trends op de voet. Angular, DevOps, Azure zijn bij ons een vast onderdeel van onze werkwijze geworden.

Dit team staat aan de basis van 3,5 miljoen klantcontacten per jaar. Er wordt een diverse mix van applicaties beheerd en ontwikkeld voor zowel de telefonische als chat(bot) contacten. Als developer werk je aan twee zelfgebouwde .NET backend applicaties met een Angular frontend. Een kennismanagementapplicatie die complexe informatie gepersonaliseerd ontsluit op basis van metadata en gebruikersprofielen. En een chatbot met een eigen intent herkenningsmechanisme en een integratie met de backoffice data om content te personaliseren.

Dit team is verantwoordelijk voor alle acht websites van cVGZ. Het team realiseert onze digitale dromen en ambities. De wensen vanuit de business worden hier vertaald naar technische oplossingen. Het team beheert het CMS, Sitecore, waarin alle websites van Coöperatie VGZ zijn ondergebracht. Daarnaast ontwikkelen zij ook de functionaliteiten voor marketing automation en de integratie met andere systemen. Naast de Sitecore ontwikkelaars werken hier ook Front-end ontwikkelaars.

Dit team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van alle zorginkoop applicaties. De afdeling Zorginkoop werkt met verschillende tools zoals de Offerte Beoordelings Tool (OBT). Dit is een zelfgebouwde applicatie in .NET / Angular. Daarnaast beheert het team VECOZO, een portal voor veilige communicatie tussen zorgverzekeraars, zorgverleners en zorgkantoren. Ook het Zorginkoop portaal (ZIP) valt onder dit team waar zorgaanbieders contractafspraken digitaal kunnen vastleggen met cVGZ.

Het team CRM is verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van CRM- oplossingen. cVGZ werkt met Salesforce en dit is voor ons behoorlijk op maat gemaakt. Op allerlei afdelingen wordt dit gebruikt. Niet alleen bij Sales maar ook op de afdeling Zorg wordt er intensief van de applicatie gebruik gemaakt. Naast Salesforce werken we ook met Apollo. Klantadviseurs gebruiken deze applicatie voor het opzoeken van klantdata en het doorgeven van mutaties aan de backoffice.

Dit is het middleware team van cVGZ. Dé brug tussen onze frontend en backoffice-applicaties. Dit is ons meest ‘diep-technische’ team waar onze hardcore programmeurs werken. Wat zij doen is onzichtbaar maar essentieel. Met Oracle Fusion Middleware verzorgen zij de koppeling tussen systemen, databases of (web) API’s. Kortom: technisch werk achter de schermen waardoor processen versimpeld kunnen worden voor de gebruikers. Dit is ook het enige team dat voor alle bedrijfsonderdelen werkt.

In de backoffice van cVGZ worden onder andere de polisadministratie, creditmanagement en declaratieservice geregeld voor onze klanten. Deze diensten moeten te allen tijde bereikbaar zijn en goed werken. Dit team is verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van alle tools die door de backoffice gebruikt worden. Het kan er soms hectisch aan toe gaan, want de applicaties moeten 24/7, 365 dagen per jaar up & running zijn. Eén van de lifelines van cVGZ.

Het team Data organisation beheert de datastromen en applicaties van onze datavoorzieningen. Denk daarbij aan datawarehouses, datamarts en dashboards. De hoeveelheid data en databehoeften van cVGZ zullen de komende jaren alleen maar toenemen. Goede datafaciliteiten zijn dan ook onmisbaar in ons IT-landschap.

Met deze tools ga je o.a. aan de slag:

tools

En... ben je verrast?

Impact maken op maatschappelijk niveau. Dát is waar het om draait binnen de divisie IT. Wil jij weten wat Coöperatie VGZ voor jou kan doen? En vice versa? Stuur dan eens een berichtje naar onze recruiter, zij vertelt je er graag meer over.

Denise van Beek

Denise van Beek

Corporate Recruiter
06 28 64 26 31

Neem contact met mij op